skip to Main Content
026-3217539 nvu@ziggo.nl
http://www.constantkusters.nl/wp-content/uploads/2021/01/616e45ed-e9dc-4a8d-a58a-38fa55299cef.mov

REVOLUTIE IN DE VS? BESTORMING VAN HET WITTE HUIS

De inlichtingendiensten zullen wel smullen van deze tekst die ze nu lezen. Eindelijk hebben ze ons, in de richting die ze willen, als we gaan oproepen “tot de gewapende strijd”.

WINDVAAN AIVD, RID, OF PID

De AIVD-ers en PID-ers, mensen zonder ruggengraat of enigszins een (politieke) overtuiging, anders kan en mag je daar niet werken, die worden betaald uit de pot van het belastinggeld, die zullen nu wel hun vulpennen vullen met inkt en klaar zitten om dit op te schrijven. O nee, ze hebben natuurlijk dure iPads en computers die wij hen gegeven hebben van ons gemeenschappelijke belastinggeld. Grijze muis ga aan het werk en doe je verslag!

“OORLOGSVERKLARING”

Wanneer Facebook, Twitter en Instagram, zelfs een zittende president genaamd Trump beroven van zijn gebruikersnamen, is dat een “oorlogsverklaring”! (1)
De oorlog van de Big Tech bedrijven aan iedereen die anders denkt dan de door hun opgelegde Staatsideologie, denk aan het “uitroeien” van Zwarte Piet op FaceBook. Het ziekelijk overdrijven waarom een vuurwerkverbod goed zou zijn, om over de Coronapandemie maar te zwijgen! Het in het museum staan van de Gouden Koets!

BIG BROTHER

Alles kunnen de inlichtingendiensten meelezen, niets is meer vrij en/of veilig, alles in het kader van een veilige samenleving en/of om terrorisme aan te pakken. Onze vrijheid van meningsuiting en expressie is ons nu ontnomen! Big Tech bedrijven die boven op onze vrijheden staan te trappen en die er gewoon maling aan hebben! En ze komen er gewoon mee weg. Daar gaat verandering in komen let op mijn woorden! Nationale parlementen zullen Big Tech bedrijven in de toekomst dwingen om de bedrijfsregels te veranderen! De regels te respecteren van het land waar hun klanten zich bevinden, anders internetverbod voor dit bedrijf en geen toegang tot het land!

SOCIAAL MEDIUM PARLER

Sociaal medium Parler is sinds maandagochtend offline. Techbedrijven verbraken in de afgelopen dagen een voor een de banden met het bedrijf. Nu heeft Amazon de AWS-hosting stopgezet, waardoor het platform niet langer bereikbaar is. Parler was een uitvluchthaven van veel mensen die Twitter en Facebook zat zijn. (2) (3)

HOERNALISTEN

99% van alle journalisten die dansen gewoon naar de pijpen van hun redactie en zijn zelf niet meer in staat om zelfstandig na te denken, die kotsen gewoon uit wat het zittende systeem wil horen. Deze “hoernalisten” denken alleen maar aan het salaris wat ze iedere maand ontvangen op hun rekening, en voor de rest zijn ze bovenin hersendood. Durven niet af te wijken van het sociaal wenselijke wat op hun redactie gangbaar is. (4)

6 JANUARI 2021

De bestorming van het Witte Huis ofwel het Capitool heeft laten zien, dat er revolutionaire tijden aanbreken. Mensen zijn bereid te sterven voor hun overtuiging! Het cultuur-marxisme kan even genieten van het verbieden van bepaalde mensen van FB, Twitter en/of Instagram, maar er leiden meer wegen naar Rome. De dijk is gebroken het water stroomt er doorheen, “onze martelaren” zijn gevallen, bloed heeft er gevloeid! Het uitschelden en kleineren door de systeempers zijn we al jarenlang gewend. Dat doen mensen wanneer ze uitgepraat zijn en geen argumenten meer hebben. Op 9 november 1923 was er een mars op de Feldhernhalle, de mensen die hieraan deelnamen werden ook bespot en uitgelachen in de burgerlijke pers en kregen gevangenisstraf. (5)
Echter 10 jaar later op 30 januari 1933 was deze beweging aan de macht en het zou 12 jaar lang de wereld in zijn greep houden. Het lachen van veel mensen is vergaan in de 12 jaar dat deze beweging de wereld in zijn greep hield. Met de komst van de radicale democraat Biden, is het niet zo dat de rol van Trump en zijn beweging is uitgespeeld. Mensen willen verandering, verandering die Trump belichaamde voor veel van zijn aanhangers. Wanneer mensen bereid zijn om te sterven voor een overtuiging dan houdt geen enkel systeem stand en gaat het gehate systeem ten val komen.

UITSLUITING VAN DE PVV

Het uitsluiten van de PVV is de minachting van het partijkartel voor de tweede partij van Nederland momenteel. Een “bestorming van het torentje in Den-Haag” door boze burgers in de toekomst is niet uit te sluiten. Rutte is al eens uitgefloten toen hij weer voor de zoveelste keer met zijn gezicht op TV het volk toespraak over verdere Corona maatregelen. (6)
Wanneer je mensen het gevoel geeft niet mee te tellen, ons discrimineert, uitsluit, onze tradities ontneemt, onze cultuur afpakt en tenslotte ons volk, kan dit op het laatst niet meer met woorden worden opgelost. De PVV is absoluut niet mijn partij, verre van dat. Het zijn islam-bashers, Filosemitisch, een zionistische partij en eigenlijk een bijzit van de VVD gezien hun stemgedrag in Tweede Kamer. Absoluut niet te vergelijken met waar de NVU voor staat, een Germaans Christelijke volksgemeenschap, maar het komt het dichts in de buurt van de NVU, de andere partijen zijn helemaal wereldvreemd.

TER VERGELIJKING: IS EEN POLITIEK SOLDAAT / ACTIVIST EEN MOORDENAAR?

Wanneer je als vader geconfronteerd word met een verkrachter die je minderjarige dochtertje aan het verkrachten is dan geef je hem geen kopje thee, bel je geen politie, maar handel je en snij je deze verkrachter de keel door, je schiet hem neer, of slaat hem dood! De enige en juiste oplossing want met het bellen van de politie in Nederland gaat er meer aandacht uit naar de dader dan naar het slachtoffertje. Buiten het feit dat de veroordeling jaren kan duren! Zelf het recht in de hand nemen is nu bij wet verboden (alleen noodweer), maar het enige doeltreffende wat op dat moment recht doet aan het verdriet en de pijn die je dochtertje ondervindt. Je mag dan na het doden van deze verkrachter een moordenaar zijn, maar dan zijn alle soldaten ook wanneer ze andere soldaten doden in een oorlogssituatie “moordenaars”, alleen dan mogen ze wel doden, omdat het legitiem is. De “legitimiteit van een bestorming van het Witte Huis” wordt nu nog nergens beschreven, pas als een regiem ten val is gekomen en de nieuwe vaandels worden gehesen! Let wel, de schreeuwers die nu Trump bekritiseren, klappen net zo hard weer voor applaus wanneer Trump & Co het in de toekomst weer gaan halen.
Niets is zo waardeloos als mensen zonder een mening, windvanen die in iedere politieke windrichting meewaaien!
Constant Kusters.
Partijleider NVU.
12 januari 2021.

Filmpje executie van Ashli Babbit (klik hieronder)

Executie Ashli Babit

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top